Directia 5 in concert la BCR Tenis Partener Platinum - Cupa Whirlpool

29 Mai 2010

A doua zi a competitiei a fost incheiata in forta de trupa Directia 5 in cadrul unei petreceri oferita iubitorilor de tenis.

Dupa o zi cu peste 70 de meciuri si 140 de jucatori pe teren, Directia 5 a animat atmosfera de la Academia de Tenis Herastrau timp de mai bine de doua ore, oferind un spectacol minunat tuturor invitatilor prezenti. BCR Tenis Partener si Directia 5 sunt deja in al doilea an al unei colaborari incepute in momentul in care formatia a compus, in exclusivitate, imnul circuitului de tenis pentru amatori, Mereu invingator! Unii mai mult, iar altii mai putin implicati in fenomentul tenis, membrii formatiei au declarat ca se bucura ca pot fi si in al doilea sezon al circuitului alaturi de acest proiect.


“Anul trecut spuneam ca voi incepe cu siguranta sa joc tenis, insa, pana in momentul de fata nu am reusit. Atmosfera din acest loc si spectatorii mi-au redat dorinta de a incepe sa-l practic. Publicul iubitor de tenis este intotdeauna unul rafinat si foarte potrivit stilului Directia5.” a declarat dupa concert Cristi Enache, solistul trupei.