Dan Voicu l-a eliminat pe favoritul principal

28 Mai 2010

Jucatorul de la nivelul 6 spune ca sotia lui, de asemenea inscrisa in circuitul BCR Tenis Partener, se va mandri cu victoria lui.

Lucian Teodorescu, cap de serie numarul 1 la nivelul 6, a parasit inca din primul tur turneul BCR Tenis Partener Platinum, dupa 3-6, 6-7(4) cu Dan Voicu.
In ciuda diferentei de varsta, Voicu a etalat un joc mai constant, cu o buna deplasare pe teren si lovituri curate, rezistand ambitiei lui Teodorescu de a-si confirma statutul de favorit. “Eu am fost rebalansat de la nivelul 7, iar faptul ca l-am batut as vrea sa intre in normal pentru mine. M-am chinuit. Am incercat sa-mi inving toate prejudecatile, toate frustrarile acumulate, ca am mancat bataie si in turul 1 cu alte ocazii. Acum, am venit montat”, a declarat Dan Voicu.


Invingatorul a remarcat atmosfera si organizarea de la Platinum. “E un eveniment deosebit. Te simti intr-adevar – cum a zis cineva ieri – ca la Roland Garros. Faptul ca am jucat pe central a fost interesant pentru mine. Nu mai calcasem niciodata pe acest teren”, a adaugat Voicu, dezvaluind, totodata, ca si sotia lui este in circuitul BCR Tenis Partener, la nivelul 5. “N-a putut veni astazi, pentru ca are un examen. Dar m-am filmat si va fi mandra de mine ca am castigat. Trebuie sa dau de baut astazi!”