Cupa SOEMY - Super Gold de dublu

3 Februarie 2016

20 - 21 februarie, AT Herastrau

Luni – 1 februarie s-au deschis inscrierile pentru super-turneul Gold de dublu de la Academia de Tenis Herastrau, ce va avea loc in 20-21 februarie. Evenimentul este dedicat „nivelurilor intermediare”- cum sunt cunoscute jucatorilor restrictiile pentru nivelurile consacrate si poarta denumirea de Cupa SOEMY, dupa numele sponsorului.

 

Sunt prevazute probe de nivel intermediar: 4.5,  5.5,  6.5,  7.5,  8.5 , iar formatul propus este unul atractiv si in acelasi timp clasic pentru turneele de dublu de iarna: grupe de 3, doua meciuri pentru fiecare echipa, iar primele doua locuri se califica pe tabloul principal.

 

Proiectul SOEMY  - www.soemy.ro / www.facebook.com/MobilaSOEMY/ - a fost initiat de Marc Vornicu, un foarte activ jucator din Bucuresti inca din 2009. Marc a fost campionul primului tablou de nivel 7 (tablou de 48!!) din cadrul primului turneu GOLD facut vreodata la mare, la 1 mai 2010.  SOEMY reprezinta un concept special de solutii de mobilare a camerelor pentru copii,  mergand pe ideea de personalizare in functie de individ, de cel care o foloseste.