Cupa Mos Craciun – editia a 6-a

25 Noiembrie 2020

Turneu-eveniment, programat in 12-13 decembrie

Mai este foarte putin pana la debutul editiei a 6-a a Cupei Mos Craciun, continuatorul celui mai mare turneu de dublu din Europa, ce va fi programat in 12-13 decembrie. Recordul de participare la acest turneu s-a consemnat la editia 2019, cand s-au inscris 154 de echipe. In 2020, in contextul epidemiologic actual, pentru a respecta toate normele de distantare fizica pentru competitii de interior, turneul a fost transformat intr-unul de simplu, fiind implicate 3 cluburi organizatoare. 
Probele de nivel 4, 4 feminin, 5 feminin, 5 mixt si 5 - categoria de varsta 50+ vor fi gazduite de Academia de Tenis Herastrau. Competitiile pentru nivelurile 6 si 6 +50 ani vor fi organizate de CS Tenis Prim. Probele de nivel 7, 7 +50 ani si 8 vor avea loc in incinta clubului Pescariu Sports&Spa
 
Inscrierile vor fi deschise pe pagina fiecarui eveniment in parte, in intervalul 25 noiembrie – 8 decembrie si vor fi disponibile doar jucatorilor ce au minimum o participare intr-un turneu anterior Tenis Partener.
 
In ton cu sezonul, va fi si un turneu al cadourilor, jucatorii inscrisi in turneu (indiferent de proba) urmand sa primeasca la inregistrare un pachet de participare ce va contine: un cozonac Gusturi Romanesti de la Mega Image, paste Barilla, ciocolata Merci, bomboane Rafaello, biscuiti McVitie’s si Chipsuri Pringles, Toate aceste produse vor fi oferite in sacosa Organic India.
 
Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fara suportul sponsorilor si partenerilor, unii cu traditie in sistemul Tenis Partener, altii mai noi. Coordonatorii sistemului sunt MPG si PROAM EVENTS, iar sponsorii oficiali sunt BANCA TRASILVANIA, Barilla, RADOX, Vaillant si Wilson. Sponsori de eveniment sunt Mega Image si Casa Timis, iar sponsori de sistem - ORGANIC INDIA, KEIA, DURACELL si answer.ro. In categoria CSR s-au implicat: TEMAD, ECONSTRUKT.RO, INTERBRANDS, HOT WHEELS, ORBICO si Barbie, iar tuturor le multumim si speram ca vor fi alaturi de noi si in 2021.
 
Va asteptam la cel mai important turneu de final de an, din circuitul Tenis Partener!