Construim lucruri mărețe și avem nevoie de tine!

8 Martie

ACTUALIZARE 8 APRILIE 2021: Perioada de aplicare s-a incheiat. Multumim tuturor pentru interesul acordat! 

 

Construim viitorul sportului. Alătură-te echipei noastre!

Bine ai venit la MPG! Suntem încântați că te gândești să lucrezi cu noi. Te vei alătura unei echipe prietenoase, distractive, inovatoare, cu experiență vastă in domeniul sportului. Membrii echipei noastre vin la MPG prin diverse căi - avem experiență în marketing sportiv, economie, fotografie, video și TV, antreprenoriat și inovație tehnologică, pentru a numi doar câteva - și asta este în plus față de focus-ul nostru pe design de produs, dezvoltarea de software specializat, vânzări și organizare de evenimente. Ceea ce ne aduce pe toți împreună este o pasiune comună pentru „Making the WORLD a more ACTIVE (and FUN) place” și pentru a atinge excelența în fiecare dintre rolurile pe care le ocupăm.

Ne extindem echipa de bază / angajăm un Coordonator de Evenimente pentru România, Bulgaria și Ungaria, care urmează să se alăture Diviziei de Tenis.

Dacă te inspiră viziunea noastră „Make the WORLD a more ACTIVE (and FUN) place” și ești gata să te alături unui domeniu dinamic, unde poți avea cu adevărat un impact în fiecare zi, hai să discutăm!

Află mai multe despre viziunea, misiunea și detaliile postului: https://www.jobs.mpg.com.ro/