Calendarul turneelor Platinum 2020 se lanseaza!

11 Februarie

Mamaia deschide din nou sezonul de turnee de Mare Slem

Asa cum v-am obisnuit la debut de februarie, lansam calendarul turneelor Platinum Tenis Partener pe anul in curs. Evenimentele de Grand Slam pentru amatori urmeaza trendul ultimilor ani, astfel ca in 2020 asistam la o revenire, dar si la o surpriza absoluta.
Astfel, in ordine cronologica, evenimentele Platinum din 2020 sunt urmatoarele:

Mamaia, 29 mai – 1 iunie
Este unul din turneele clasice, aflat la a 11-a editie. Gazda este, ca de obicei, Tenis Club Idu, iar spectacolul este garantat.

Cluj-Napoca, 11-14 iunie
Clujul ramane o gazda constanta de turnee Planinum, de 11 ani, tot Winners Sports Club urmand sa-si puna la dispozitie infrastructura clubului.

Bistrita, 2–5 iulie
Bistrita a confirmat in 2019 ca poate fi o solutie de baza pentru turneele Platinum, astfel ca in 2020 va gazdui cea de-a treia editie consecutiva, tot la GS Tennis Bistrita.

Albena, 16–19 iulie
Revenim in varful de sezon cu Albena, pentru a 6-a oara. Complexul sportiv de aici se ridica la cele mai inalte standarde, astfel ca vacanta de tenis se anunta a fi promitatoare. Plaja este aproape, astfel ca jucatorii vor putea imbina miscarea cu relaxarea la soare sau in mare.

Bucuresti, 27-30 august/ 4–6 septembrie
Cel mai mare turneu de tenis din Romania se va tine, pentru a 11-a oara fara intrerupere, la Academia de Tenis Herastrau, din Bucuresti, in doua weekend-uri consecutive.

Chisinau 10–13 septembrie
In Chisinau se joaca Tenis Partener inca din 2010, primul eveniment Platinum avand loc in 2015. Ne intoarcem cu cel mai inalt rang de turneu dupa un an de absenta. Poate reprezenta un city-break asbolut deosebit pentru luna septembrie.

Timisoara,  24–27 septembrie
Timisoara a intrat pe lista clasicelor abia in 2011, insa 6 editii la Tenis Club Tivoli au intarit apartenenta la grupul celor 4 (Mamaia, Bucuresti, Cluj, Timisoara). In 2020 evenimentul se va juca, pentru a treia oara consecutiv,  la Sara Sports si se adreseaza in special jucatorilor din vestul tarii.

Lista de turnee Platinum nu se incheie insa aici… un nou eveniment major urmand sa fie inclus in curand in calendar, iar toate detaliile vor fi anuntate la momentul respectiv.

Toate informatiile vor fi disponibile din vreme pe pagina fiecarui turneu in parte, calendarul complet al sezonului de vara 2020 urmand a se definitiva in luna martie.