Calendarul 2020 – actualizari si adaptabilitate

18 Mai 2020

In ton cu intreaga societate, calendarul Tenis Partener 2020 isi pregateste revenirea cu pasi mici.

Noul concept Ligi Locale a fost lansat, principala caracteristica, flexibilitatea, incadrandu-l perfect in distantarea sociala: jucam un meci de antrenament pe saptamana, unde vrem si cand vrem, de comun acord cu adversarul.

De asemenea, primele evenimente, si acestea adaptate, au fost introduse in calendar in intervalul 15 mai - 4 iunie, iar din 5 iunie debuteaza din nou turneele clasice, calendarul de vara fiind in lucru.

Toate actualizarile sunt postate constant in sectiunea de TURNEE de pe site, cu mentiunea ca toate evenimentele de pana in 4 iunie au avut, la momentul respectiv, un format precompetitional, bazat pe meciuri de antrenament. Detaliile legate de modalitatea de desfasurare a fiecarui eveniment precompetitiv au fost publicate pe paginile oficiale ale evenimentelor. Va recomandam, asadar, sa verificati saptamanal aceasta pagina pentru a fi la curent cu ultimele actualizari. Noutatile ajung si in fluxul de informatii de pe pagina de Facebook

Bineinteles, toate evenimentele Tenis Partener din urmatoarea perioada se supun noilor reguli de desfasurare a sporturilor individuale in aer liber (pe larg, aici).