Calendarul 2020 – actualizari si adaptabilitate

18 Mai

In ton cu intreaga societate, calendarul Tenis Partener 2020 isi pregateste revenirea cu pasi mici.

Noul concept Ligi Locale este pregatit pentru lansare, principala caracteristica, flexibilitatea, incadrandu-l perfect in distantarea sociala: jucam un meci de antrenament pe saptamana, unde vrem si cand vrem, de comun acord cu adversarul.

De asemenea, primele evenimente precompetitionale, si acestea adaptate, au fost deja introduse in calendar, graficul pentru luna iunie fiind in lucru.

Toate actualizarile vor fi postate constant in sectiunea de TURNEE de pe site, cu mentiunea ca toate evenimentele au momentan un format precompetitional, bazat pe meciuri de antrenament. Detaliile legate de modalitatea de desfasurare a fiecarui eveniment precompetitiv vor fi disponibile pe paginile oficiale ale evenimentelor. Va recomandam, asadar, sa verificati saptamanal aceasta pagina pentru a fi la curent cu ultimele actualizari. Noutatile vor ajunge si in fluxul de informatii de pe pagina de Facebook

Bineinteles, toate evenimentele Tenis Partener din urmatoarea perioada se supun noilor reguli de desfasurare a sporturilor individuale in aer liber (pe larg, aici).