Calatoreste in toata tara cu BCR Tenis Partener® si RomGuide!

30 Iunie 2010

Membrii circuitului  BCR Tenis Partener®  beneficiaza de oferte speciale la cazarea in hoteluri din toate orasele organizatoare de turnee.

Prin parteneriatul recent incheiat cu compania RomGuide, detinatoarea portalului turistic www.romguide.ro, BCR Tenis Partener®   va facilita participarea jucatorilor la competitiile organizate in intreaga tara, punandu-le la dispozitie o lista de hoteluri partenere, unde acestia se pot caza la preturi preferentiale.

Incepand cu turneele desfasurate in luna iulie, pe pagina fiecarei competitii vor fi afisate, exclusiv pentru membrii BCR Tenis Partener® , ofertele de cazare in orasul organizator.

Lista hotelurilor puse la dispozitie cu ajutorul RomGuide se adauga celor din lantul hotelier Continental Hotels, care, inca de la inceputul primului sezon  BCR Tenis Partener® , ofera discount-uri generoase la cele noua hoteluri din Bucuresti, Sibiu, Arad, Oradea, Targu-Mures, Suceava, Drobeta Turnu Severin, Timisul de Sus si Portile de Fier.

www.romguide.ro ofera acces direct la una dintre cele mai largi selectii de produse si servicii de calatorie pentru Romania si s-a alaturat proiectului  BCR Tenis Partener®  din luna iunie a acestui an.