Calendar Nitech Series (Format PDF, 375.12 KB) Download
Regulament TP Series 2018 (Format PDF, 437.65 KB) Download
Bucharest Series 2018 by Nitech Sport

10 Aprilie 2018

Mai mult decat tenis

Poate cea mai mare surpriza a calendarului de vara in Bucuresti o reprezinta implementarea unui nou concept de turnee, Tenis Partener Series.

Prima editie este realizata impreuna cu Nitech Sport si cuprinde 11 turnee + un Masters. Din cele 11 turnee, 10 sunt realizate chiar de Nitech Sport, 5 Gold si 5 Silver, evenimente regulare din calendar, dar ce isi propun sa ofere o experienta imbunatatita jucatorilor din Bucuresti.

 

Astfel, organizatorii, cu ajutorul sponsorilor din sistem, reusesc sa stabileasca un standard ridicat pentru toate turneele: toti jucatorii vor primi la inregistrare cate un pachet de paste Barilla impreuna cu o bere Kronenbourg Blanc; mai mult, berea Kronenbourg va fi disponibila rece dupa fiecare partida din turneu.

Toti campionii si finalistii probelor de simplu vor fi recompensati cu vouchere de ore gratuite in club; turneele Gold vor beneficia de sistemul de premiere uzual din Circuit.

 

Clasamentul special se realizeaza doar pentru probele de simplu nivel 5, 6, 7 si 8, si va lua in considerare punctele obtinute in urma tuturor participarilor. Jucatorii cu minim 4 turnee jucate vor fi eligibili pentru MASTERS, toate informatiile fiind disponibile in Regulamentul TP Series.

Evenimentul MASTERS, cu statut de Platinum/Turneul Campionilor, va fi programat in luna noiembrie tot la Nitech Sport.

Pe langa participarea la un turneu exclusivist, jucatorii vor fi motivati si de premiile finale oferite de organizatori, dintre cele mai speciale in lumea amatorilor de tenis. Campionii vor primi o excursie all inclusive la ROMA (transport, cazare, bilete de intrare) cu ocazia evenimentului „ATP World Tour MASTERS 1000 Rome” din mai 2019.

 

„Mai mult decat tenis” in Bucuresti, in sezonul aniversar Tenis Partener 10 ani.