Atmosfera de sarbatoare la Platinum Chisinau

29 Septembrie 2018

Tenis mult si de buna calitate, dar si o petrecere traditionala in cinstea jucatorilor

 
Ritmul turneului Platinum Chisinau – Cupa Unirii este unul sustinut, iar atmosfera de pe terenurile de tenis si din tribune este una superba. Se vorbeste rusa, romana, lituaniana, gagauza, ucraineana, engleza si alte limbi, insa tenisul este limbajul care ii uneste pe toti.
 
Dar tenisul nu este totul la acest eveniment. Jucatorii veniti din afara Republicii Moldova si-au facut timp sa viziteze Chisinaul dar si cetatile din imprejurimi. Iar vineri seara s-au adunat cu totii pe tereasa clubului ACVILA, unde a fost organizata o petrecere traditionala ce a avut de toate: mancare si bautura de calitate, dar si un spectacol de muzica populara oferit de o tanara si talentata interpreta din Chisinau. Iar jucatorii au lasat rachetele, au pus mana pe pahare si curand s-au prins in hora. 
 
Sambata dimineata au revenit pe terenurile de tenis, insa cei care nu au programate meciuri dupa orele 18.00 vor pleca intr-o excursie la Cramele Purcari, unde ii asteapta o degustare de vinuri foarte apreciate la nivel international.
 
Prin urmare programul de la Platinum Chisinau – Cupa Unirii este in grafic, iar totul decurge in ritmul stabilit initial. Suntem in fazele superioare ale competitiei, iar duminica evenimentul se va incheia cu festivitatea de premiere.
Sa avem un weekend plin de tenis si de reusite!