Am lansat membership-ul pentru sezonul 2021!

21 Decembrie 2020

Contul Premium 2021, valabil din 22 decembrie

In curand se incheie sezonul Tenis Partener cu numarul 12 si, asa cum v-am obisnuit, la mijloc de decembrie relansam cele trei tipuri de conturi de membru, GRATUIT, DE VARA si PREMIUM.

Prin intermediul Contului Gratuit ai la dispozitie toate functionalitatile si beneficiile platformei online, iar la inscrierea la turnee va trebui sa-ti rezervi locul cu o taxa mai mare cu pana la 25 de lei fata de jucatorii posesori de membership-uri platite.

Daca joci mai rar si in special outdoor, cel mai bine ti s-ar potrivi Contul de Vara, pe care il poti achizitiona contra sumei de 95 de lei. Acesta este valabil intre 1 aprilie si 30 octombrie 2021.

Daca alegi Contul Premium, in schimbul taxei anuale de membership, de 145 de lei, pe langa accesul la toate facilitatile si beneficiile oferite de platforma online, inscrierea va presupune o taxa cu 25 de lei mai mica fata de cea platita de jucatorii ce au Cont Gratuit, pentru turneele de categorie Gold, respectiv cu 15 lei mai mica pentru turneele de categorie Silver. In plus, acest tip de cont isi incepe valabilitatea pe 22 decembrie 2020 si expira in 31 decembrie 2021. Foarte important de retinut ar fi ca posesorii de cont Premium sunt singurii care au acces in competitiile de categorie Platinum, Turneele Campionilor, evenimente Masters, competitii internationale si turnee speciale.

La fel ca si in anii anteriori, daca ai sub 15 ani, vei avea acces la preturi preferentiale, respectiv de doar 75 de lei pentru contul Premium sau de Vara, in loc de 95 sau 145 de lei.

In urma participarii la 10 turnee pe parcursul unui an (1 ianuarie - 31 decembrie) posesorii de Cont Gratuit beneficiaza de activarea automata a contului Premium (5 participari in cazul juniorilor).

Click aici pentru a crea un cont nou sau pentru a reinnoi membership-ul pentru 2021!