Albena Gold Challenge 13-15 septembrie

9 August 2019

Cel mai mare Platinum international TP (Albena Open 2019) aduce dupa el, pentru prima data, si un al doilea turneu de vara pe terenurile preferate de la Albena Tennis Center.

Varianta GOLD este propusa intr-o forma mult mai accesibila, dar la fel de atractiva: se joaca tot in sistem de grupe pentru toate probele de simplu, startul fiind stabilit insa doar pentru ziua de vineri, cat mai dupa-amiaza posibil, pentru a permite deplasarea lejera din Romania. Amatorii jocului de dublu au la dispozitie probe de nivel 6 si 7.  

Inscrierile se vor deschide online vineri, 9 august. Recomandam sa realizati inscrierea achitand taxa de turneu (se achita din nou, integral, online), dar pregatirile ce implica plati definitive sa fie amanate pana la data de 22 august. Perioada tampon este necesara pentru a strange confirmarile de participare din partea partenerilor din Bulgaria si Rep Moldova, neexistand garantia realizarii tuturor tablourilor de joc.

Inscrierile se vor inchide cel tarziu duminica, 8 septembrie, insa, cum locurile sunt limitate, confirmarile cat mai rapide sunt binevenite.

Bineinteles, oferta statiunii este una foarte buna si fara turneu de tenis: vremea de regula este perfecta atat pentru plaja cat si pentru sport, iar variantele de cazare sunt mult mai accesibile.

Actualizari privind stadiul inscrierilor vor fi disponibile atat pe pagina de turneu cat si pe pagina de facebook Circuitul Tenis Partener.

Va asteptam!