A inceput Winter Series

22 Noiembrie 2020

Calendarul sezonului de iarna este in plina actualizare

Ca de obicei, cand vremea de afara nu mai permite practicarea tenisului in aer liber, jucatorii din Tenis Partener se muta in sali si baloane, cel putin pana in aprilie anul urmator. S-a terminat sezonul de vara si a inceput Winter Series, cu un calendar nou, afisat deja pe site-ul tenispartener.ro, momentan pentru perioada noiembrie 2020 si inceputul lunii decembrie.
Se preconizeaza peste 50 de turnee in toata tara in ultimele doua luni ale anului, cap de afis fiind Cupa Mos Craciun, cel mai mare turneu de  dublu din Europa, competitie ce va avea loc simultan in 3 cluburi din Bucuresti. Toate informatiile urmeaza a fi anuntate in curand pe toate canalele de comunicare ale circuitului. Este important de mentionat ca actualizarile calendarului se fac treptat, in concordanta cu toate conditiile de organizare de evenimente impuse de autoritati, in contextul pandemiei.
 
In sezonul de iarna se joaca foarte mult dublu in circuitul Tenis Partener, astfel ca se pregatesc multe turnee notabile, din seria Doubles Challenge. Pe langa cele din Capitala, jucatorii vor putea participa si in alte centre de tenis importante din tara.
 
Calendarul Winter Series va fi actualizat continuu online, sezonul de iarna 2020-2021 urmand sa se incheie, ca de obicei, in luna martie a anului viitor, cu cea de-a 8-a editie a Turneului Campionilor de Dublu, unul din cele mai asteptate evenimente din an.
 
Meciuri frumoase in Winter Series Tenis Partener 2020-2021!