A++ Great Hill Challenge Bucuresti debuteaza pe 10 mai

12 Aprilie

Restrictiile impuse de autoritati influenteaza desfasurarea evenimentului

Programat initial sa inceapa in data de 3 mai, A++ Great Hill Challenge - Premium Event (Bucuresti), a fost decalat cu o saptamana, urmand sa debuteze pe data de 10 mai. Restrictiile impuse de autoritati, care fac imposibila desfasurarea de turnee de tip Night Tennis, au influentat aceasta decizie, iar modificarile nu implica doar data de start a evenimentului, ci mai multe detalii legate de implementarea acestuia.
Astfel, termenul de achizitie a contului Premium se prelungeste pana pe 30 aprilie si, dat fiind faptul ca am intrat in sezonul de vara, s-a stabilit ca eligibilitatea pentru eveniment sa fie disponibila si pentru conturile Premium de Vara. Eligibilitatea jucatorilor posesori de conturi Premium de Vara, la fel ca si prelungirea termenului de achizitie a contului Premium pana pe pe 30 aprilie, sunt valabile si pentru evenimentul similar de la Cluj-Napoca, programat in aceeasi perioada.
 
Va reamintim ca A++ Great Hill Challenge - Premium Event, va avea loc in cele mai bine cotate cluburi de tenis din Bucuresti, in perioada 10 – 23 mai.
 
Va asteptam la cel mai important eveniment al lunii mai, dedicat amatorilor de tenis din Romania!