INTRA IN CIRCUIT!

Circuitul este clubul tuturor amatorilor de tenis din Romania. Mii de jucatori, de la incepatori la experimentati, au ales sa isi petreaca timpul liber practicand tenisul intr-un mod organizat si au format astfel o comunitate dinamica care incurajeaza un stil de viata sanatos si activ.

Pentru a participa la turnee si a beneficia de toate functionalitatile platformei online, alege unul dintre tipurile de conturi disponibile. Incearca experienta unica oferita de cele peste 450 de turnee organizate anual in peste 60 de orase din tara, joaca cand vrei tu si unde vrei tu in zecile de Ligi Locale, gaseste-ti noi parteneri de joc si provoaca-i la meciuri cu miza in clasamentul Tenis Partener pentru amatori si descopera placerea adevarata de a juca tenis.

Timpul liber este o problema pentru tine? Nu-ti face griji. Poti disputa meciuri partener cu orice jucator atunci cand vrei tu sau poti juca in zeci de Ligi Locale cu program flexibil, iar daca alegi sa participi la turnee, majoritatea se desfasoara intre ziua de vineri seara si duminica seara si au o durata cuprinsa intre 4 ore si 2 zile. Esti aglomerat in weekend? Atunci Ligile Locale in care tu decizi cand si unde joci sau turneele de vara care se desfasoara seara, la ore rezonabile, vor fi pe placul tau. Formatele de joc sunt si ele adaptate de asa natura incat sa poti alege turneul ca ti se potriveste: de la sisteme tip grupa (fiecare cu fiecare) desfasurate cu seturi scurte, pe parcursul a cateva ore din weekend si pana la sisteme eliminatorii desfasurate pe parcursul intregului weekend sau turnee eveniment (Platinum) care atrag peste 200 de jucatori si se intind pe parcursul a mai multe zile.

facilitati incluse
gratuit
cont de vara 2021
CONT PREMIUM 2021
Valabilitate Permanent 01.04.2021 - 31.10.2021 22.12.2020 - 31.12.2021
Pagina personala (profil) cu detalierea activitatii
Clasament national pentru amatori
Participarea la turnee Pret INTREG taxa de rezervare online + taxa de participare a turneului, platita organizatorului Pret REDUS* taxa de rezervare online + taxa de participare a turneului, platita organizatorului Pret REDUS* taxa de rezervare online + taxa de participare a turneului, platita organizatorului
Accesibilitate la Turnee Platinum, Turneele Campionilor, Turnee Masters, Turnee Internationale si Turnee cu caracter special
Discount 10% TENNIS WAREHOUSE EUROPE, cel mai mare retailer specializat, din Europa, pentru toate achizitiile
Pachet de joc, asigurat pentru participarea la fiecare turneu (mingi noi, produse oferite de sponsori)
Meciuri partener cu orice membru al site-ului
Mesagerie personala, sistem de notificari
Galerie foto personala
Vizualizarea activitatii tuturor jucatorilor si sistem de comparatie intre jucatori
Suport tehnic (pe e-mail sau telefon)
Pret GRATUIT 95 Lei ** 145 Lei ***

Cont nou »


Cont nou »


Upgrade / Reinnoieste »

Cont nou »


Upgrade / Reinnoieste »

 * Reducerea taxei de rezervare online aplicata Conturilor de Vara si Conturilor Premium este in valoare de 25 lei fata de pretul intreg pentru turneele de categorie GOLD, respectiv 15 lei pentru turneele de categorie Silver. Pot fi aplicate reduceri suplimentare pentru anumite evenimente din calendar, cum ar fi evenimente cu formate speciale, turnee de categorie Platinum, turnee internationale etc.

 ** Valabilitatea Contului de Vara este cuprinsa intre 1 aprilie 2021 si 31 octombrie 2021.

 *** Valabilitatea contului Premium este cuprinsa intre 22 decembrie 2020 si 31 decembrie 2021, indiferent de momentul achizitionarii.
Juniorii cu varste sub 15 ani beneficiaza de cont (de Vara sau Premium) la pretul redus de 75 de lei.
Suplimentar, juniorii cu varsta de 11 si 12 ani ce si-au activat contul Premium beneficiaza de cont gratuit in sistemul Tenis10 (www.tenis10.ro).
Pentru activarea acestuia, va rugam sa ne contactati pe adresa tp@mpg.com.ro
In urma participarii la 10 turnee pe parcursul unui an (1 ianuarie - 31 decembrie) jucatorii cu cont gratuit beneficiaza de activarea gratuita a contului Premium.