Ligi Locale

• Ligile Locale sunt disponibile tuturor membrilor Tenis Partener si deschid apetitul pentru partide competitive, dar echilibrate, in Circuit.

• Construite cu un grad mare de flexibilitate, in sistem de joc pe grupe, Ligile Locale propun un ritm moderat de desfasurare, cu o etapa / un meci pe saptamana.

• LLTP sunt de doua tipuri: OPEN sau coordonate de un club-gazda (de regula, club organizator de turnee Tenis Partener). Diferenta dintre cele doua tipuri de Ligi consta in gradul de suport primit din partea cluburilor in ceea ce priveste coordonarea programului de meciuri si a derularii Ligilor. Ligile de tip OPEN depind exclusiv de implicarea jucatorilor in ceea ce priveste programarea meciurilor cu adversarii si urmarirea derularii Ligii.

• Jucatorii vor stabili de comun acord unde sa joace (chiar si in afara clubului coordonator), cand sa-si programeze intalnirea si ce mingi sa utilizeze.

• Inscrierea este gratuita (fara taxa de rezervare online), iar la club se achita doar cat se joaca (in baza inchirierii terenurilor).

• Derulate pe tot parcursul anului, Ligile Locale Tenis Partener reprezinta cea mai accesibila varianta de a juca tenis cu adversari diferiti si de aceeasi valoare, in cele mai bune cluburi din Romania.


Daca iti doresti un format de joc mai bine structurat in timp, atunci iti recomandam sa incerci unul dintre sutele de turnee Tenis Partener pentru amatori, organizate in toata tara.

Regulamentul special care contine informatii despre desfasurarea Ligilor Locale Tenis Partener poate fi consultat online: click aici.