Ce este Tenis Partener

Circuitul este clubul tuturor amatorilor de tenis din Romania. Mii de jucatori, de la incepatori la experimentati, au ales sa isi petreaca timpul liber practicand tenisul intr-un mod organizat si au format astfel o comunitate dinamica care incurajeaza un stil de viata sanatos si activ.

Incearca experienta unica oferita de cele peste 450 de turnee organizate anual in peste 60 de orase din tara, joaca cand vrei tu si unde vrei tu in zecile de Ligi Locale, gaseste-ti noi parteneri de joc si provoaca-i la meciuri cu miza in clasamentul Tenis Partener pentru amatori si descopera placerea adevarata de a juca tenis.

Timpul liber este o problema pentru tine? Nu-ti face griji. Poti disputa meciuri partener cu orice jucator atunci cand vrei tu sau te poti inscrie in oricare dintre zecile de Ligi Locale cu program de joc flexibil, iar daca alegi sa participi la turnee, majoritatea se desfasoara intre ziua de vineri seara si duminica seara si au o durata cuprinsa intre 4 ore si 2 zile. Formatele de joc sunt si ele adaptate de asa natura incat sa poti alege turneul ca ti se potriveste: de la sisteme tip grupa (fiecare cu fiecare) desfasurate cu seturi scurte, pe parcursul a cateva ore din weekend si pana la sisteme eliminatorii desfasurate pe parcursul intregului weekend sau turnee eveniment (Platinum) care atrag peste 200 de jucatori si se intind pe parcursul a mai multe zile.

Cine se poate inscrie in
Tenis Partener


Invitatia de inscriere in circuit este lansata oricarui pasionat de tenis, indiferent de sex sau nivel de joc, varsta minima de inscriere fiind 11 ani. Inscrierea se face prin crearea unui cont de membru si atrage dupa sine o serie de beneficii oferite de platforma online si o experienta echilibrata de joc in cadrul turneelor.
Ce se intampla in Tenis Partener

» Se joaca tenis intr-un cadru organizat, indiferent de sezon, 12 luni pe an;
» Meciurile amicale disputate inainte de inscriere se transforma acum in partide cu miza;
» Diverse orase din tara organizeaza zeci de Ligi Locale cu program flexibil si turnee dotate cu premii si echilibrate din punct de vedere valoric;
» Fiecare membru Tenis Partener are un cont care ii permite sa beneficieze de un clasament, o pagina personala pe site, ca cele ale jucatorilor profesionisti, o arhiva a partidelor disputate, mesagerie personala, suport tehnic si toate facilitatile oferite de platforma online.