MASTERS GHERLA 2017
Club: TC Gherla
 
Judet: Cluj
Localitate: Gherla
Adresa: Strada Parcului
 
Categorie: Turneul Campionilor
Perioada: 28 Septembrie - 1 Octombrie
Suprafata: Zgura
Terenuri: 3
 
 
Organizator: Tenis Club Gherla
Telefon: 0747.488.355
E-mail: iosif_antonio@yahoo.com
 
Director de turneu: Iosif Antonio Boros
Detalii tehnice specifice acestui turneu

Eligibilitate

La turneul Masters au drept de participare primii 8 jucatori din clasamentul realizat special pentru acest eveniment, clasament ce ia in considerare toate punctele obtinute in urma tuturor participarilor la turneele Gold si Platinum din sezonul de vara, in perioada 1 aprilie – 10 septembrie.

Procedura de inscriere

Inregistrarea jucatorilor se face printr-un e-mail la adresa tp@mpg.com.ro. Perioada de inregistrare se deschide luni, 18 septembrie, si se inchide sambata, 23 septembrie. Orice jucator ce a obtinut puncte in minim un turneu Gold sau Platinum se poate inregistra.

Lista participantilor va fi definitivata si publicata luni, 25 septembrie, in baza clasamentului special. In cazul in care numarul de solicitari depaseste numarul de locuri, toti jucatorii vor intra pe lista de asteptare, in ordinea punctajului. In caz de egalitate se va lua in considerare punctajul cumulat in turneele Platinum.

Intrucat intervalul de inscriere este destul de apropiat de turneu, jucatorii pot solicita la aceeasi adresa o situatie provizorie a inscrierilor pentru a-si planifica deplasarea la turneu.

Tablourile de concurs vor fi publicate marti, 26 septembrie, startul meciurilor urmand a se da joi dupa ora 15:00 (pentru jucatorii din zona) sau vineri dupa ora 9:00 pentru jucatorii din afara zonei limitrofe.

Format de joc

Nivelurile 4, 8: 6 jucatori impartiti in 2 grupe de 3.

Nivelurile 5, 6, 7: 8 jucatori impartiti in 2 grupe de 4.

Fazele eliminatorii sunt formate din semifinale si finala.

Rezultate
Campioni Premii
Selecteaza tablou
Nivel 4 SIMPLU
Selecteaza faza
Grupa A
Grupa A
Grupa B
Grupa A
Ioan Cristea NVL 4
    vs
BYE
Amara Gaga NVL 4
    vs
BYE
Amara Gaga NVL 4 6 6
    vs
Ioan Cristea NVL 4 1 2