Sursa foto: Albena Tennis Courts
Turneul Albena Open – International Tenis Partener, gata de start!

16 Iulie 2015

Cel mai mare turneu din afara granitelor Romaniei se va desfasura pe litoralul bulgaresc

A mai ramas doar o zi pana la startul celui mai mare turneu organizat de Tenis Partener peste granite in acest an! Albena Open – International Tenis Partener va lua startul vineri, 17 iulie, la ora 13:00, pe terenurile bazelor de tenis de la Calliope si Sandy Beach  din cadrul celebrei statiuni din Bulgaria, aflata pe malul Marii Negre.
Evenimentul este coordonat de Circuitul Tenis Partener – www.tenispartener.ro in colaborare cu Dreisam Tennis Academy si este primul desfasurat in statiunea bulgareasca. In teren se vor intalni 70 de jucatori, un numar mare pentru prima editie a acestui turneu. Majoritatea celor care se vor duela pe zgura sunt din Romania si Bulgaria, insa au raspuns invitatiei si jucatori din Ucraina si Rusia. Tablourile de joc sunt online si pot fi verificate aici.
 
Turneul Gold Albena Open – International Tenis Partener este cu siguranta extrem de atractiv pentru iubitorii sportului alb, iar meciurile se vor organiza pentru nivelurile 5, 6, 7 si 8 la simplu si 6 si 7 la dublu. 
 
Vor fi trei zile de tenis de calitate, mult soare si relaxare... Let’s tennis!