Turnee de top

13 Iulie 2017

La Targu Jiu si Tecuci

 
7-9 iulie a fost un weekend de forta in Tenis Partener. A avut loc primul Gold Plus din Moldova si organizatorii au profitat de ocazie pentru a-si surprinde din nou oaspetii veniti de la Brasov la Albena si de la Bucuresti la Chisinau. 
 
Era destul de greu de realizat o surpriza, in conditiile unui standard de obicei ridicat; totusi, au reusit. Totul a fost la nivel Gold Plus, foarte aproape de Platinum, iar pentru asta organizatorii de la TENIS CLUB TECUCI merita felicitari.
Toti participantii, dar in special campionii, merita felicitari, de asemenea.
 
Weekendul special 7-9 iulie, ce a cuprins Platinum Cluj si Gold Plus Tecuci, a fost completat cu primul Gold Plus din Oltenia. 
Gazdele evenimentului au fost partenerii de la Tenis Club Elite Targu Jiu, reprezentantii unuia dintre cele mai moderne baze de tenis din tara. Spiritul unui turneu ca la carte a fost mereu prezent acolo, iar acum a fost doar accentuat. Cu participare din toata Oltenia, competitia a fost pe cinste, iar masa festiva pe masura.
 
Ne revedem cu TC Elite la sfarsitul lunii august; pana atunci, gorjenii pregatesc o serie impresionanta de 3 turnee Futures din ITF Women’s Circuit.