Tenis Partener Junior la Craiova

31 Ianuarie 2018

Piticii din Tenis10 au facut pasul spre circuitul celor mari

 
Toti copiii din Tenis10 ce implinesc 11 ani si nu mai pot juca in turneele de mini-tenis au varianta turneelor dedicate din Tenis Partener - "fratele" mai mare al Tenis10.
 
Turneele TP Junior se adreseaza jucatorilor cu varsta intre 11 si 15 ani, de nivel 4 si 5, iar prima competitie de la Atlas Craiova a fost primita cu entuziasm.
Cei 16 copii ce au debutat in tenis pe terenurile colorate si cu dimensiuni speciale au avansat acum catre competitia celor mari, avand insa si ocazia de a juca intre ei, in turneul dedicat exclusiv lor. 
Campioni au fost Deea Macesanu la nivelul 4, respectiv Mihnea Ticana  la nivelul 5, Mihnea avand in palmares numeroase titluri de campion in turneele Tenis10, in perioada 2012-2015.
Cu putin curaj, ei vor putea juca si in turneele clasice Tenis Partener alaturi de adulti, dar avand nivel de joc similar.
 
Urmatoarea competitie Tenis Partener de la Craiova este Cupa Baniei - Doubles Challenge, in 17-18 februarie. Pe cei care nu au depasit inca varsta de 11 ani ii asteptam la urmatorul turneu Tenis10 gazduit de Atlas Craiova, programat in 24-25 februarie.