Standard Plus, pentru jucatorii implicati total

13 Ianuarie 2012

Standard, pentru cei interesati in special de turnee

La fel ca si in 2011, si anul acesta accesul in circuitul BCR Tenis Partener se face pe baza a doua tipuri de carduri, valabile pentru un intreg sezon de desfasurare, respectiv pentru un an calendaristic. Asa cum membrii circuitului s-au obisnuit deja, fiecare tip de card se afla in stransa legatura cu functionalitatile oferite de platforma BCR Tenis Partener.
Cardul Standard Plus este dedicat jucatorului foarte implicat in circuit, care doreste sa-si largeasca grupul de prieteni, sa dispute meciuri partener, dar si turnee, fiind interesat de orice informatie care l-ar putea ajuta sa-si valorifice cat mai bine performanta in cadrul circuitului. Jucatorul Standard Plus are acces la activitatea de pe pagina personala a tuturor celorlalti membri din sistem, poate trimite mesaje (inclusiv provocari la meciuri partener sau invitatii pentru eventuali parteneri de dublu) si poate vizualiza numerele de telefon ale jucatorilor care opteaza sa si le faca publice. In acelasi timp, posesorii de Standard Plus pot posta imagini in "Galeria foto personala” si pot vizualiza pozele incarcate pe site de alti jucatori Standard Plus. O alta facilitate specifica acestui cont special este posibilitatea de accesare a modulului "Compara jucatori”, care il poate ajuta pe jucator in pregatirea unei partide de turneu sau a unui meci partener.

Spre deosebire de contul Standard Plus, cardul Standard este dedicat jucatorului interesat exclusiv de propria activitate, care se concentreaza in special pe disputarea turneelor si da mai putina importanta meciurilor partener. Desi va putea disputa si meciuri partener, acestea nu vor putea fi programate prin intermediul site-ului, deoarece posesorul de card Standard nu va putea trimite mesaje pe mesageria interna a site-ului si nici nu va avea acces la numerele de telefon ale celorlalti jucatori din sistem. De asemenea, jucatorul Standard nu va putea vizualiza activitatea si performantele celorlalti jucatori si nu-si va putea gasi partener de dublu prin intermediul site-ului. Prin urmare, interactiunea lui cu posibilii rivali sau coechipieri nu va putea fi decat directa, pe teren.

Toti detinatorii de carduri BCR Tenis Partener, indiferent de tip, vor beneficia si in 2012 de numeroase oferte speciale din partea sponsorilor si a partenerilor circuitului. Beneficiile oferite de sponsori si parteneri intra in vigoare incepand din aprilie 2012 si sunt valabile pana la sfarsitul anului. La fel ca si anul trecut, in 2012 membrii BCR Tenis Partener vor beneficia de reduceri de minimum 10% la inchirierea terenurilor de tenis din cluburile partenere. Lista acestor cluburi va fi actualizata in permanenta, incepand cu sezonul de vara.