SKOL Nepasteurizat

18 Ianuarie 2018

Sponsor al turneelor din Bucuresti, in weekendul 20-21 ianuarie

 
Vesti bune pentru jucatorii inscrisi in turneele din Bucuresti, programate in weekendul 20-21 ianuarie. Este vorba de implicarea brandului SKOL Nepasteurizat in sponsorizarea a doua evenimente Tenis Partener ce vor avea loc la Academia de Tenis Herastrau si CS Dinamo, competitiile insumand peste 200 de participanti pe tablourile de concurs.
 
Ne bucuram de prezenta SKOL cu cea mai proaspata bere  in cadrul evenimentelor Tenis Partener din acest weekend si va invitam sa nu ratati berea oficiala a turneului.
 
„SKOL Nepasteurizat este o bere blonda, proaspata, care nu este supusa procesarii termice, fiind puse in evidenta caracteristicile ingredientelor naturale folosite in productia acestei beri. Este innobilata cu hamei aromatic și are un volum de alcool de 5%, avand astfel un gust intens și plin. SKOL Nepasteurizat disponibil la doza 0.5L beneficiaza de folie de protectie, avand un termen de prospetime de 12 saptamani, garantand astfel ca te vei putea bucura de adevarata bere proaspata de fiecare data cand alegi sa bei un SKOL Nepasteurizat alaturi de prietenii tai.”
 
Va invitam sa degustati berea SKOL Nepasteurizat dupa fiecare partida, iar daca ajungeti in fazele finale veti regasi baxurile de bere si in premii!