S-a stabilit calendarul de turnee Platinum 2018

1 Februarie 2018

Noutatea absoluta e Bistrita, iar Chisinaul revine in forta

 
Recent a a fost definitivat calendarul turneelor Platinum Tenis Partener 2018, astfel ca va oferim cele mai fierbinti informatii din interior. Evenimentele de Grand Slam pentru amatori urmeaza trendul ultimilor ani, iar propunerea pentru sezonul de vara 2018 vine sa ofere cea mai buna varianta adaptata caracteristicilor actuale din Tenis Partener.
Astfel, in ordine cronologica, evenimentele Platinum din 2018 sunt urmatoarele:
 
Mamaia, 25–28 mai
Este unul din turneele clasice, aflat la a 9-a editie. Gazda traditionala este Tenis Club Idu, iar in acest an va beneficia de ziua libera de sarbatoarea Rusaliilor (28 mai). Astfel, se va juca de vineri pana luni.
 
Timisoara,  1–3 iunie 
Timisoara a intrat pe lista clasicelor abia in 2011, insa 6 editii la Tenis Club Tivoli au intarit apartenenta la grupul celor 4 (Mamaia, Bucuresti, Cluj, Timisoara). In 2018 evenimentul se va juca la cel mai nou club din oras, Sara Sports, intr-un format special, pe placul banatenilor: Doubles Challenge. 
Si acest turneu beneficiaza de o zi libera in calendar (1 iunie), astfel ca perioada vineri-duminica va oferi 3 zile accesibile de tenis pentru tot vestul tarii.
 
Bistrita, 14–17 iunie
Bistrita beneficiaza de conceptul „Platinum itinerant”, unul din turneele cu rol de promovare a circuitului Tenis Partener in comunitatile din tara. Daca s-a trecut pe la Craiova, Targu Mures, Oradea si Iasi, nicicand alegerea pentru un oras nou nu a fost mai facila: in 2017 GS Tennis Bistrita a organizat un eveniment Gold Plus cu 167 de inscrieri (al 3-lea Gold all time). 
 
Cluj-Napoca 5–8 iulie
La Cluj e simplu. Se va disputa a 9-a editie a celui „mai puternic turneu Tenis Partener”. Bineinteles, tot pe terenurile Winners Sports Club. 
 
Albena 19–22 iulie
Revenim in plina vara cu Albena, pentru a 4-a oara. Noul complex de tenis a incantat pe toata lumea anul trecut, iar vacanta de tenis este perfecta. Temperaturile potrivite de iulie vor imparti inca si mai mult jucatorii intre terenuri si plaja. Recomandam rezervari din vreme pentru cele mai bune conditii.
 
Bucuresti 28 august – 2 septembrie
Cel mai mare turneu de tenis din Romania se va tine, pentru a 9-a oara consecutiv, la Academia de Tenis Herastrau.
 
Chisinau 13–16 septembrie
In Chisinau se joaca Tenis Partener inca din 2010, primul eveniment Platinum avand loc in 2015. Ne intoarcem cu cel mai inalt rang de turneu intr-un an cu o simbolistica aparte. Poate reprezenta un city-break asbolut deosebit pentru luna septembrie.
 
Toate detaliile vor fi disponibile din vreme pe pagina fiecarui turneu in parte. De asemenea, recomandam jucatorilor ce se deplaseaza pentru turnee sa se informeze suplimentar la organizatori.
 
Acum ca avem detaliile turneelor Platinum, celelalte evenimente de top, precum si surprizele anului aniversar Tenis Partener, vor fi anuntate pe masura ce vor fi confirmate.
 
Calendarul complet al verii va fi disponibil in luna martie.