Pregatiti pentru Campioni

27 Octombrie 2017

Urmeaza a 4-a editie de Summer Stars

 
Mai este foarte putin pana la startul celui de-al 4 lea Turneul al Campionilor de simplu. Povestea a inceput in 2014 cand s-a tinut prima editie, la Campulung si Medias. Incepand cu 2015 gazda oficiala a devenit Tenis Arena Brasov, clubul ce ofera poate cele mai bune conditii de tenis indoor din Romania.
 
Turneul isi respecta pe deplin statutul, de la an la an interesul din partea jucatorilor fiind in crestere. Si la aceasta editie se joaca graficul maxim de joc, ce include 70 de jucatori si 100 de meciuri, intr-un orar ce tine doar de vineri de la ora 18.00 pana duminica seara.
 
Este impresionanta distributia jucatorilor, raspandirea fiind parca mai ampla ca niciodata, de la Timisoara, Arad si Oradea, pana la Iasi, Bacau, Tecuci si Constanta. 
 
Pachetul de concurs include tricoul oficial de eveniment, prosop CIUC si produs Persil Gel. Sambata la amiaza este prevazut un moment de socializare, cu pizza si bere din partea casei. De asemenea, castigatorii vor fi rasplatiti cu premii constand in produse si vouchere. 
 
Urmeaza unul din cele mai tari turnee din circuit, ce promite o atmosfera de zile mari ce va fi reflectata in permanenta cu poze si impresii pe pagina de Facebook Tenis Partener.
 
Evenimentul inchide a 9-a vara Tenis Partener, urmat fiind imediat de procesul de rebalansare si de lansarea calendarului de iarna si mult asteptatul sezon de dublu.