PLATINUM Bistrita – o noua poveste in Circuit

5 Iunie 2018

TERRAQUA Open, 14-17 iunie

Nicicand o promovare de la Gold la Platinum nu a fost mai usor de facut. TERRAQUA OPEN este turneul bistritean initiat de GSTennis acum 5 ani de zile ce promitea un eveniment de referinta in 2017, astfel ca s-a regasit in categoria celor 7 turnee GOLD Plus din calendarul anului trecut.

Asteptarile au fost depasite cu mult, cifrele finale punand turneul in Top 3 all-time Gold (163 de inscrieri, f aproape de Cluj si Mamaia din 2012). Totusi, nici macar nu a fost despre cifre, ci despre competitie, atmosfera, mobilizare din pasiune.

Pentru 2018 repetam experienta la puterea PLATINUM, iar titul de „cel mai puternic turneu din calendar”, detinut de Platinum Cluj, este in usor pericol.

Au fost realizate peste 100 de inscrieri in prima saptamana, cu un tabloul de nivel 8 ce se anunta exceptional (deja 18 inscrieri la simplu si 8 echipe la dublu). Se joaca probe de simplu la toate nivelurile, de la 4 la 9, precum si trei probe de dublu.

Fanul numarul 1 al evenimentului este partenerul de traditie al clubului GSTennis, TERRAQUA Water System SRL. Cu ajutorul lor, organizatorii s-au pregatit ca niciodata in asteptarea participantilor, doar pentru pachetul de concurs si premii fondul de premiere depasind 10.000 de lei, dintre care premii pentru castigatori in valoare de 6000 de lei cash.

Nu vor lipsi tombola de turneu, dar nici mesele festive de vineri si sambata.

 

Inscrierile sunt deschise online pana duminica, 10 iunie, ora 20:00.

Va asteptam la primul Platinum Bistrita Terraqua Open!