Calendar evenimente de TOP 2017 (Format PDF, 12.73 MB) Download
Planuri pentru o vara de tenis

6 Februarie 2017

Calendarul evenimentelor de top din al 9-lea sezon Tenis Partener este pregatit. Cele mai mari turnee de tenis pentru amatori din Romania vin in avanpremiera unui calendar ce va contine peste 250 de evenimente.

 

Platinum Tenis Partener – 6 turnee in tara si unul international.

Se pastreaza structura primelor 4 turnee originale Mamaia, Bucuresti, Cluj, Timisoara; in acest sezon adaugam variantele de dublu ale evenimentelor in doua dintre cele mai active comunitati in proba de dublu: Craiova si Oradea.

Albena ramane pentru al doilea an la rand gazda perfecta a International Platinum. Albena Open se joaca in weekendul prelungit 1-5 iunie, zilele de joi si luni fiind libere in calendar.

Romania Joaca Tenis – cel mai mare simultan de tenis din Romania a ajuns la editia a 7a. Peste 1500 de jucatori vor juca in turnee in weekendul 5-7 mai.

Bucurestiul Joaca Tenis – editia a 3a – turneu special dedicat bucurestenilor; peste 250 de jucatori joaca tenis in doua dintre cele mai apreciate locatii din Capitala.

Masters Gherla – editia a 3a – cel mai exotic turneu din calendar

Summer Stars – editia a 4a – campionii joaca la Brasov la finalul sezonului.

Startul turneelor se da in weekendul 22 – 23 aprilie. Calendarul complet ce va include peste 50 de turnee Speciale, 150 Silver si 60 Gold, va fi disponibil la inceputul lunii martie.