Ne pregatim de RJT2, editia 2017

7 Noiembrie 2017

Simultanul de dublu va avea loc in 18-19 noiembrie

A debutat sezonul de iarna 2017-2018, iar capul de afis in aceasta perioada este reprezentat de seria de evenimente Romania Joaca Tenis (RJT), editia a 5-a exclusiv de dublu.
 
Pe 18 si 19 noiembrie se va juca dublu in 17 cluburi sportive din 15 orase din toate zonele tarii. Recordul de participare din 2016 a fost de 440 de echipe, iar anul acesta vom incerca mentinerea acestuia.
 
Principalul atu al simultanului de turnee il reprezinta graficul foarte atractiv de joc, majoritatea turneelor permitand inscrierea in doua probe, cea mai mare parte fiind jucate in sistem de grupe.
 
Pentru a participa la unul din cele 17 turnee Romania Joaca Tenis la Dublu trebuie sa faci parte din comunitatea Tenis Partener. Daca nu esti inca membru, gasesti aici detalii despre inscriere. Pentru informatii despre tipurile de cont accesibile in Tenis Partener click aici.
 
Pentru a te inscrie intr-unul din turneele Romania Joaca Tenis la Dublu cauta in lista evenimentele cu RJT2 in titlu, din Arad, Baia Mare, Bucuresti - ATH sau Politehnica, Brasov, Bistrita, Buzau, Craiova, Oradea, Ploiesti, Piatra Neamt, Sibiu, Targu Jiu, Timisoara, Tecuci si Cluj-Napoca – Marc Tenis sau Winners
 
Partener al evenimentului este Tennis Warehouse Europe, care va acorda un discount de 20% pentru toti participantii. Codul de voucher va fi disponibil la club, sau poate fi solicitat pe adresa de e-mail tp@mpg.com.ro in prealabil, in cazul in care iti este necesar inainte de eveniment. Promotia este valabila pana la finalul lunii.
 
Te asteptam, pe 18 si 19 noiembrie la Romania Joaca Tenis la Dublu!