MASTERS Gherla

12 Septembrie 2017

O experienta unica

Pentru al 3lea an la rand, finalul de sezon programeaza MASTERS Gherla - cel mai exotic turneu din calendar, toate elementele evenimentului oferind jucatorilor o experienta unica in materie de turnee de tenis pentru amatori. 

Se joaca la Tenis Club din localitate in perioada 29.09 - 01.10, proximitatea celebrei inchisori din Gherla, dar a si a Somesului, oferind un cadru deosebit de joc inca de la primele linii ale prezentarii. Ospitalitatea este de exceptie, pachetul de concurs cuprinazand: nopti de cazare gratuita pentru jucatori, mesele de pranz si masa festiva servite la club, cadouri pentru participanti si premii pentru castigatori. 
Cu toate suprizele, tenisul ramane pe primul loc, graficul de joc fiind la randu-i unic: grupe de patru, cu trei meciuri pentru fiecare jucator. 

Inscrierile se realizeaza in baza clasamentului dedicat special turneului: puncteaza toate turneele GOLD si PLATINUM din sezonul de vara (perioada 1 apirilie - 10 septembrie); inregistrarea se face pe mail la tp@mpg.com.ro incepand cu 18 septembrie. Se poate inscrie orice jucator ce a disputat minim un Gold sau un Platinum, insa acceptarea se va face pe baza clasamentului ce va fi publicat in 18 septembrie. Primele doua editii au beneficiat de solicitari numeroase, 30 de jucatori reprezentand 18 orase din tara in fiecare dintre editii.