Lista Finalisti la 08.02 (Format PDF, 457.19 KB) Download
Lista Campioni la 08.02 (Format PDF, 490.48 KB) Download
Liste aproape finale pentru Winter Series Stars

12 Februarie 2018

A mai ramas un singur weekend la dispozitia amatorilor de dublu pentru a prinde un loc pe tablourile turneului inceputului de an - Turneul Campionilor de Dublu Tenis Partener, Tenis Arena Brasov, editia a 5-a, 2-4 martie 2018.

Listele jucatorilor eligibili au fost actualizate, cuprinzand campionii si finalistii inregistrati in turneele de pana la 03-04 februarie. Concurenta pentru un loc la Brasov va fi infernala, peste 250 de campioni si 150 de finalisti asteptand deja deschiderea inscrierilor.

Procedura de eligibilitate

Conditia de participare la Turneul Campionilor de Dublu este ca echipele inscrise sa fie formate doar din jucatori ce au disputat minimum o finala a unei probe de dublu din cadrul unui turneu din calendarul Winter Series, organizat in intervalul 1 noiembrie – 19 februarie inclusiv. Locurile vor fi limitate astfel ca, in cazul in care cererea este mai mare, acceptarea se va face in functie de urmatoarele prioritati si apoi in functie de clasament: 

  • prioritatea 1:  campion + campion; 
  • prioritatea 2: campion + finalist;
  • prioritatea 3: finalist + finalist;

In cazul jucatorilor ce isi schimba nivelul dupa ce s-au calificat formal la Winter Series Stars, invitatia se va face la proba corespunzatoare noului  nivel de joc (daca sportivul a castigat la nivelul 6 si a trecut la 7 in acest timp, va fi invitat in proba de nivel 7). Totusi, echipele formate din jucatori campioni la un nivel mai jos, inainte de promovare, vor avea o prioritate mai mica decat a ultimei echipe clasate dintre cele formate din finalisti la nivelul respectiv.

Pentru a putea participa la turneu, toti jucatorii trebuie sa aiba activat contul PREMIUM 2018.

Procedura de inscriere

Inregistrarea echipelor se face printr-un mail la adresa tp@mpg.com.ro care sa cuprinda numele celor doi jucatori componenti si codurile personale.

Perioada de inregistrare se deschide luni, 19 februarie, iar termenul limita de transmitere a solicitarilor este joi, 22 februarie. Lista participantilor va fi definitivata si publicata online cel tarziu vineri, 23 februarie.

Format de joc

Turneul se va desfasura in format de grupe de 3, cu doua meciuri programate pentru fiecare echipa. Primele doua echipe clasate in fiecare grupa se vor califica mai departe pe un tablou eliminatoriu cu pozitii prestabilite. Jucatorii se pot inscrie in doua probe, insa isi vor asuma un program aglomerat, mai ales in situatia calificarii in ambele faze eliminatorii.