Gata de start la Timisoara

18 Mai 2017

Al 6-lea turneu Platinum la Tivoli

Turneele Platinum vin sa rasplateasca cele mai active comunitati din Tenis Partener prin sansa de a gazdui cea mai inalta categorie de turnee din lumea tenisului amator din Romania. Chiar daca a lipsit in 2010 si 2011 din cauze tehnice, Timisoara s-a clasat inca de la inceputuri in aceasta categorie. 

Al 6-lea Platinum Timisoara incepe joi dimineata la ora 8:00, negresit pe terenurile de la TC TIvoli si se anunta din nou un eveniment la care niciun pasionat din zona al sportului alb nu trebuie sa lipseasca. Tablourile cuprind 150 de inscrieri, in 5 probe de simplu si 4 de dublu; cei mai activi jucatori din Tenis Partener revin cu drag in orasul de pe Bega pentru o portie sanatoasa de tenis, pe langa localnici, anuntandu-si prezenta jucatori de la Iasi la Satu Mare si de la Bucuresti la Severin. 

Nivelul 4 capata contur si in vest; nivelurile 5, 6 si 7 propun cele mai mari tablouri din istoria turneului si la simplu si la dublu, iar probele de simplu 8 si dublu 9 vor asigura spectacolul pentru una dintre cele mai frumoase galerii de tenis din tara. Tribunele de la Tivoli gazduiesc timp de patru zile public demn de celebra galeria a lui Poli, oameni ce inteleg la fel de bine tenisul de la televizor cat si pe cel din circuit.  Toate zilele de joc sunt pline; se joaca in intervalul 8:00 - 22:00. Vineri seara este programat momentul festiv al turneului: Gulas Party in combinatie cu primele meciuri de dublu 9. 

Toti participantii vor fi recompensati cu pachete de participare, iar cei mai inspirati jucatori vor beneficia de premii importante pentru accederea in fazele finale. Pasiunea jucatorilor a atras, alaturi de sponsorii nationali ai circuitului, sponsori dedicati evenimentului: Persil, High Energy, Isospeed. 

Va asteptam la Platinum 6 Timisoara!