Marian si Silviu Raduica, premiati la Cupa Dinamo
Avem si noi Bryanii nostri

1 Februarie 2012

Bob si Mike Raduica

Daca fratii Bryan au pierdut finala de dublu de la Australian Open, nu acelasi lucru se poate spune despre fratii Raduica (Marian si Silviu), ei castigand, in acelasi weekend (28-29 ianuarie), proba de dublu de nivelul 7 de la Cupa Dinamo. Au avut un parcurs dificil, un meci foarte greu fiind chiar primul, din turul 2, impotriva perechii Ciprian Dancu/Viorel Eremia, desi scorul (6-2, 6-4) n-o arata. In semifinala au trecut cu 6-4, 6-2 de echipa formata din Roberto-Lucian Avram si Dan-Catalin Dinica. A venit apoi finala cu favoritii 4, Marian Antonie si Traian-Gabriel Popovici, care a consemnat doua seturi total opuse ca evolutie si ca scor. S-a terminat 6-1, 7-6, rezultat care a trimis medaliile de campioni in palmaresul fratilor Bryan de Romania.
Marian si Silviu Raduica sunt unii dintre cei mai activi jucatori din circuit, primul dintre ei fiind inscris din anul 2010 in BCR Tenis Partener, iar cel de-al doilea fiind membru inca de la infiintarea comunitatii tuturor amatorilor de tenis, in 2009. Pana la finalul lunii ianuarie 2012, Marian jucase deja in 30 de turnee de dublu si 22 de simplu, iar fratele lui evoluase in 17 competitii de perechi si 46 individuale. Marian are in palmares noua titluri de campion BCR Tenis Partener, sase de dublu si trei de simplu, in timp ce fratele lui e la primul titlu, odata cu medalia de dublu de la Dinamo, insa a mai jucat trei finale: doua de dublu si una de simplu. Silviu insa poate sa se laude cu cele 78 de meciuri partener jucate in decursul celor trei ani de activitate.
Marian e stangaci, Silviu joaca cu dreapta, si se poate spune ca se completeaza foarte bine pe teren. N-au jucat insa mereu in echipa, deoarece amandoi sunt firi iuti si se mai cearta in timpul jocului.
Vom vedea daca isi vor mentine forma buna si in urmatoarele turnee. Prima ocazie: Cupa Power (Otopeni), chiar in acest weekend.