A fost odata Romania Joaca Tenis

10 Mai 2017

Peste 1.300 de jucatori au driblat ploaia din 5-7 mai

 
A fost un weekend cu multe peripetii in Tenis Partener in 5-7 mai, ploaia punand mari probleme organizatorilor din toata tara. Romania Joaca Tenis s-a tinut insa, cei peste 1.300 de jucatori, alaturi de directorii de turnee, reusind sa dribleze conditiile meteo nefavorabile. In aproape toate cluburile angrenate in simultan competitiile s-au incheiat, doar in Timisoara fiind prevazute ceva “prelungiri” programate in weekendul urmator.
 
Promitem sa revenim cu galeria foto de la eveniment pana la finalul saptamanii, pe pagina de Facebook.

Simultanul de turnee din 5-7 mai 2017 a fost sustinut de Alpha Bank, in calitate de sponsor oficial, si de Tennis Warehouse Europe, partener official shop. Sponsorii oficiali ai Circuitului Tenis Partener sunt Ciuc Natur Radler, Wilson, Head si Henkel, care contribuie la succesul evenimentelor Tenis Partener, alaturi de sponsorii CANAH, iNES Group, Grand Papa si High Energy.

Sustin evenimentele sportive marca MPG si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de tenis, partenerul de recrutare eJobs, alaturi de partenerii media principali INGA Media, Libertatea si Comunicatedepresa.ro si de partenerii media Orasulm.eu, România Pozitiva, IReporter, Edu-news.ro si Insport.

Va multumim tuturor pentru sustinere si participare!